Pricavybeleid.

goedkoopstepicknicktafel.nl is een website van Goedkoopste Picknicktafel

Verwerkte persoonsgegevens

Goedkoopste Picknicktafel kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Goedkoopste Picknicktafel, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Goedkoopste Picknicktafel verstrekt. Goedkoopste Picknicktafel kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres

Waarom Goedkoopste Picknicktafel gegevens nodig heeft

Goedkoopste Picknicktafel gebruikt uw gegevens voor eigen commerciële doeleinden en informeert u via digitale berichtgeving over algemeen marketingnieuws, actualiteiten en eigen producten. Goedkoopste Picknicktafel bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor deze zijn verzameld of worden gebruikt.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website goedkoopstepicknicktafel.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website goedkoopstepicknicktafel.nl. Goedkoopste Picknicktafel gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Goedkoopste Picknicktafel maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief Adwords-advertenties van Goedkoopste Picknicktafel bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Goedkoopste Picknicktafel te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Goedkoopste Picknicktafel heeft hier geen invloed op.

Goedkoopste Picknicktafel heeft Google geen toestemming gegeven om via Goedkoopste Picknicktafel verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Cookies

Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies om het online gebruiksgemak te vergroten en om na te gaan hoe bezoekers de website gebruiken. Zo kunnen wij op basis daarvan de kwaliteit van onze diensten verbeteren.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@goedkoopstepicknicktafel.nl. Goedkoopste Picknicktafel zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Klacht indienen

Indien uw er met Goedkoopste Picknicktafel niet uitkomt kun uw hierover een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl vind uw daarvoor de benodigde informatie.

Beveiligen

Goedkoopste Picknicktafel neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Goedkoopste Picknicktafel maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk hebt dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Goedkoopste Picknicktafel verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Goedkoopste Picknicktafel op via info@goedkoopstepicknicktafel.nl

Contactinformatie Goedkoopste Picknicktafel

Edisonweg 17A
3404 LB IJsselstein
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 39071515

Telefoon: 088 1200 100
E-mailadres: info@goedkoopstepicknicktafel.nl

 

Hier kunt u de algemene voorwaarden bekijken.